Predstavite svoj zbor

By  •  02.2.2014 at 10:07  •  1 Comment

Kot ste lahko opazili, smo posodobili naše spletno mesto, zato pozivamo vse pevske zbore, ki bi na našem spletnem mestu prav tako radi posodobili svoje lastne predstavitve, da nam na elektronski naslov info@zpzp.si pošljejo svoje obnovljene predstavitvene tekste, ki naj bodo kar se da kratki in jedrnati. Obvezno nam pošljite tudi vašo najboljšo fotografijo, sicer vašega zbora ne bomo mogli objaviti, oziroma ga osvežiti.

Vse to seveda velja tudi za tiste zbore, ki svoje predstavitve na našem spletnem mestu še nikoli niste imeli.

Pozor! Obvestilo veljla samo za zbore, ki so člani Zveze pevskih zborov Primorske.

About the Author:

Aleksander Rebula, po poklicu informatik, po duši pa tenor in perfekcionist, je avtor tako prejšnjega, kot pričujočega spletnega mesta. Že vrsto let nam pomaga pri tehničnih zadevah v zvezi s promocijo na spletu in od časa do časa dobrovoljno sestavi kakšen članek. Je utanovitelj podjetja AiiA, programiranje, kjer svoje znanje in izkušnje pretvarja v različne programske rešitve, s poudarkom na spletnih aplikacijah.

 
  • Aleksander Rebula

    Naj člane pevskih zborov še obvestimo, da je na našem spletnem mestu število zborov le za odtenek od tistega, kar smo imeli na starem spletnem mestu, saj je vsebin, ki jih moramo v spletno mesto vnesti še veliko. Lahko si ogledate nekaj primerov tukaj http://www.zpzp.si/pevski-sestavi/ in ne zamerite nam, če so vsebine še malce “razmrščene”. Bomo popravili. :)