Koncert Tržaškega partizanskega pevskega zbora Pinko Tomažič

By  •  25.25.2013 at 16:59  •  0 Comments

Tržaški partizanski pevski zbor Pinko Tomažič bo v soboto, 26.1., ob 20.30, stopil na oder miljskega gledališča Verdi v Miljah.

Na koncertu z naslovom »TPPZ P. Tomažič in tovariši« bodo poleg TPPZ, ki ga vodil Pia Cah (osebnost Primorske 2012) nastopali še skupina Dirty Fingers, Kraški ovčarji, Freak waves, Drago Mislej – MEF in Iztok Mlakar. Vstopnice so še na voljo v tržaškem uradu Zveze slovenskih kulturnih društev (ul. San Francesco 20) v petek od 9. do 17. ure, isti dan na sedežu DSMO Ferluga (ul. Roma 22 – Milje) od 18.00 do 20.00 ter od 19. ure dalje na dan koncerta.

Karte znašajo 10€ za odrasle, za mlajše od 12 let in za starejše od 65 let pa 8€.

Na voljo bodo tudi stojišča na balkonu miljskega gledališča po ceni 5€. Koncert »TPPZ Pinko Tomažič in tovariši« bo organiziralo Društvo Slovencev miljske občine K. Ferluga v sodelovanju z Občino Milje.

About the Author:

Aleksander Rebula, po poklicu informatik, po duši pa tenor in perfekcionist, je avtor tako prejšnjega, kot pričujočega spletnega mesta. Že vrsto let nam pomaga pri tehničnih zadevah v zvezi s promocijo na spletu in od časa do časa dobrovoljno sestavi kakšen članek. Je utanovitelj podjetja AiiA, programiranje, kjer svoje znanje in izkušnje pretvarja v različne programske rešitve, s poudarkom na spletnih aplikacijah.